New York Musikaler

Här hittar du musikalbiljetter

Broadway - New Yorks teatergata

New Yorks teatergata nr 1 är Broadway. Som namnet säger så är det en bred gata kantad av olika uppsättningar av musikaler och shower. Det mesta teaterutbudet hittar du i Midtown Manhattan i närheten av Times Square där Broadway korsar 7th Ave.

Det finns många olika musikaler och shower att välja mellan. Många av de har spelats i New York under flera år och säkert i flera år till. Här kan nämnas: Chicago, Wicked, The Lion King, Phantom of the Opera, The Book of Mormon och Les Miserables mfl.

Musikalen Mamma Mia spelade sin sista kväll den 12 sep 2015 efter hela 14 år på Broadway i New York! Phantom of the Opera har spelat över 30 år på Broadway-scenen.
I samarbete med Boxoffice
Boxoffice
Vi erbjuder musikalbiljetter via vår svenska partner boxoffice, en del av Resia.
Chicago

CHICAGO

Körsångerskan Roxy Hart mördar sin älskare...! Chicago innehåller som sagt mord, intriger, korruption, avundsjuka och en massa bra musik.

Lion King

The Lion King

Disneys filmsucce gör nu succe på Broadway. Följ lejonet Simba på afrikas savann från liten till stor kung. En fantastisk musikupplevelse.

The Book of Mormon

The Book of Mormon

Från skaparna bakom "South Park". The New York Times kallar "den bästa musikal av detta århundrade". Vinnare av 9 Tonys.

Phantom of the Opera

Phantom of the Opera

Andrew Lloyd Webber's musikalverk men fantastiska låtar. En kärleks-histora i Paris operahus. Operahuset sägs vara hemsökt av ett spöke. Men vem är mannen med masken som Christine blir intresserad av?

Aladdin

Aladdin

Aladdin är en musikal baserad på Disneys animerade film med samma namn. Berättelsen följer den välbekanta berättelsen om hur en fattig ung man upptäcker en ande i en lampa och självklart kärlek.

Moulin Rouge

Moulin Rouge!

Se Baz Luhrmanns film bli verklighet på scen i New York. Det blir glitter, glamour och romantik och lyx.

Wicked

Wicked

Här får vi följa de två häxorna i OZ, Wicked Witch of the West Elphaba och den goda häxan Glinda tiden innan Dorothy hittade till landet OZ. Wicked har blivit utsedd till bästa musikal.

Lion King

Lion Kings

Se den härliga musikalen med samma namn som filmen om den lille lejonkungen Simba. Följ hans liv från födsel till ny konung.

West Side Story New YOrk

West Side Story

Se den nya tolkningen av West Side Story. Det blir en ny spännande tolkning med massor av dans, hisnande kulisser och möt de 23 nya artister som alla gör sin debut på Broadway.

Populära musikaler i New York

Musikaler
1 jan 2019 - 11 juli 2020
Majestic Theatre New York
1 jan - 9 aug 2020
St. James Theatre New York
1 jan 2020 - 28 juni 2020
Minskoff Theatre New York
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top