New York Rangers biljetter

Se en match med NY Rangers under ditt besök i New York!

New York Rangers - NHL

Här hittar du hockeybiljetter till New York Rangers till bra priser. En NHL-säsong sträcker sig mellan oktober och april. Slutspelen, Stanley Cup, spelas mellan april och juni. När slutspelen i NHL är klar får vi se vem som vinner Stanley Cup pokalen. Nedan listar vi utbudet av biljetter till New York Rangers matcher i olika delar av USA.

Vi samarbetar med två aktörer för att erbjuda er bästa pris och utbud av biljetter till New York Rangers matcher i Madison Square Garden. Den ena är en av USAs största leverantör av evenemangsbiljetter, Ticketnetwork och den andra är vår svenska partner Box Office som erbjuder officiella NHL-biljetter till dig. Tänk på att om du köper dina biljetter på en amerikansk hemsida så kan du behöva öppna upp dit kreditkort för alla internetköp hos din bank.

New York Rangers biljetter

Biljetter till New York Rangers matcher

Officiella matchbiljetter
Vi samarbetar med Box Office som erbjuder dig officiella matchbiljetter till New York Rangers och NHL över hela USA. De är en av Sveriges största leverantör av evenmangsbiljetter. Mer info om Box Office

Biljetter till NHL-lag som exempelvis: New York Rangers, Vegas Golden Knights, New Jersey Devils, Los Angeles Kings, New York Islanders, Washington Captials mfl.

Ett större utbud av New York Rangers biljetter hittar du i vår lista längre ner.

Köp NHL-biljetter via vår amerikanska leverantör: Köp New York Rangers biljetter i New York »

New York Rangers matcher i New York (2020/2021)

Vi har samarbetat med Ticketnetwork i över 10 år. De är en av USAs största leverantör av konsert- och sportbiljetter.

Populära biljetter
5 maj 2021
Madison Square Garden New York
Köp biljett
Biljetter säsong 2020-2021
Adress / Hemmaarena: Madison Square Garden, 4 Pennsylvania Plaza, New York

Henrik Lundqvist

Henrik Lundqvist, New York RangersHenrik Lundqvist var professionell målvakt i the New York Rangers. Han NHL-debuterade 8 oktober 2005 i en match mot lokalrivalerna New Jersey Devils. Rangersfansen har givit honom smeknamnet "King Henrik". I Stanley Cup-slutspelet 2014 var han med och tog the NY Rangers till final. Under 2013 skrev Henrik Lundqvist nytt kontrakt med New YorkRangers som börjar 1 juli 2014 och sträckte sig 7 år fram till år 2021.

2014-08-13: Under Kulturkalaset i Göteborg sprang vi på Henrik Lundqvist på ett fik. Han var hemma en sväng i Sverige och skulle snart återvända till New York för hårdträning inför NHL-premiären. Tack för att vi fick ta en bild och att vi får publicera den på vår hemsida.

Madison Square Garden Tour

Madison Square Garden Tour

Guidad tur i Madison Square Garden
Madison Square Garden är nog världens mest kända arena. Nu har du möjlighet att följa med runt på en visning. Du får se scen- och spelområdet samt kika in i New York Rangers och New York Knicks omklädningsrum.

Tid: ca 1.15 tim

Om New York Rangers

NY Rangers är ett professionellt ishockeylag. Under 1926 började de spela i National Hockey League (NHL). Nu är de ett av de äldsta lagen i NHL och ingår i gruppen av lag som kallas "The Original Six". The Rangers har vunnit flera Stanley Cup: s senast var säsong 1993/94.

1978 skrev två svenska spelare kontrakt med the Rangers - Anders Hedberg och Ulf Nilsson. Men redan så tidigt som 1964 hade vi Ulf Sterner med i laget.

Dagens svenska spelare i the Rangers är Jesper Fast, Mika Zibanejad. Tidigare har andra svenskar varit med i the Rangers som ex. Marcus Näslund, Fredrik Sjöström och Tomas Sandström Henrik Lundqvist mfl.

Hemmaarena: Madison Square Garden

Grundat: 1926

Färger: Blue / Red / White

Stanley Cup vinster: 1927-28, 1932-33, 1939-40, 1993-94

Köp New York Rangers biljetter här »

Box Office

New York Rangers biljetter via Box Office

Box Office är Sveriges i särklass största agent på att sälja biljetter till evenemang i London, New York, Paris, Prag, Wien, Barcelona m.fl. Du som köpare kan känna dig säker - Box Office arbetar bara med auktoriserade biljettleverantörer som är pålitliga och ger bra service. Box Office är auktoriserad återförsäljare av evenemangsbiljetter. De arbetar med leverantörer som garanterar god tillgänglighet av biljetter och bra platser till toppevenemangen.

Smidig direktbokning – biljetter direkt
De flesta biljetterna är bokningsbara direkt, bara ett fåtal är på förfrågan.

Trygga köp - en del av Resia Travel Group
Box Office ägs av Resia AB med säte i Göteborg, som med drygt 30 procent av totalmarknaden av resebyråförsålda charter- och paketresor och marknadens ledande inom affärsresor, är en av Nordens största resebyråkedjor. Här kan du känna dig trygg när du köper dina biljetter. En del av tryggheten är också att Box Office inte tar ut några dolda avgifter. Biljettpriserna inkluderar även eventuella lokala skatter och avgifter.

Kundservice / Support
Om du har några frågor kan du maila info@boxoffice.se.

Se New York Rangers biljetter »

Källa: Wikipedia, Box Office. Bilder: Box Office, Pixabay. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top