New York Rangers biljetter

Se en match med NY Rangers under ditt besök i New York!

New York Rangers - NHL biljetter 2023

Här hittar du biljetter till New York Rangers till bra priser. En NHL-säsong sträcker sig mellan oktober och april. Slutspelen, Stanley Cup, spelas mellan april och juni. När slutspelen i NHL är klar får vi se vem som vinner Stanley Cup pokalen. Nedan listar vi utbudet av biljetter till New York Rangers matcher i olika delar av USA och självklart i New York Rangers hemmaarena Madison Square Garden.

Vi samarbetar med en av USAs största leverantör av evenemangsbiljetter, Ticketnetwork. De har ett stort utbud av NHL biljetter till bra priser. Tänk på att om du köper dina biljetter på en amerikansk hemsida så kan du behöva öppna upp ditt kreditkort för alla internetköp hos din bank.

New York Rangers biljetter

Biljetter till New York Rangers matcher

Officiella matchbiljetter
Vi har under mer än 13 år samarbetat med Ticketnetwork som är en av USAs största leverantör av evenemangsbiljetter. I New York är det några lag som lockar publiken.

Biljetter till NHL-lag som exempelvis: New York Rangers, Vegas Golden Knights, New Jersey Devils, Los Angeles Kings, New York Islanders, Washington Captials mfl.

Ett större utbud av New York Rangers biljetter hittar du i vår lista längre ner.

New York Rangers matcher i New York (2023)

Vi har samarbetat med Ticketnetwork i över 13 år. De är en av USAs största leverantör av konsert- och sportbiljetter.

Populära biljetter
26 feb 2023
Madison Square Garden New York
Köp biljett
14 mars 2023
Madison Square Garden New York
Köp biljett
28 mars 2023
Madison Square Garden New York
Köp biljett
10 april 2023
Madison Square Garden New York
Köp biljett
Biljetter säsong 2020-2021
Adress / Hemmaarena: Madison Square Garden, 4 Pennsylvania Plaza, New York

HOTELL I NEW YORK!

Det finns så många hotell i New York att välja bland. Allt från enkla vandrarhem till världens lyxhotell och allt där emellan. Det som styr valet av hotell kan vara många. Kanske har du läst om ett hotell och tänkt att där skall vi bo när vi reser till New York eller kanske är det en viss stadsdel i New York du vill bo i. Det är bara att söka sig fram till det som passar er bäst.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i New York. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i New York:

Hotell nära Times Square

Hotell nära Broadway

Hotell nära Empire State Building

Hotell nära Madison Square Garden

Hotell nära Central Park

Hotell i Downtown Manhattan

Henrik Lundqvist

Henrik Lundqvist, New York RangersHenrik Lundqvist var professionell målvakt i the New York Rangers. Han NHL-debuterade 8 oktober 2005 i en match mot lokalrivalerna New Jersey Devils. Rangersfansen har givit honom smeknamnet "King Henrik". I Stanley Cup-slutspelet 2014 var han med och tog the NY Rangers till final. Under 2013 skrev Henrik Lundqvist nytt kontrakt med New York Rangers som började 1 juli 2014 och skulle sträcka sig 7 år fram till år 2021. Henrik Lundqvist fick tyvärr sluta sin karriär som målvakt pga hjärtfel.

2014-08-13: Under Kulturkalaset i Göteborg sprang vi på Henrik Lundqvist på ett café. Han var hemma en sväng i Sverige och skulle snart återvända till New York för hårdträning inför NHL-premiären. Tack för att vi fick ta en bild och att vi får publicera den på vår hemsida.

Madison Square Garden Tour

Madison Square Garden Tour

Guidad tur i Madison Square Garden
Madison Square Garden är nog världens mest kända arena. Nu har du möjlighet att följa med runt på en visning. Du får se scen- och spelområdet samt kika in i New York Rangers och New York Knicks omklädningsrum.

Tid: ca 1.15 tim

Om New York Rangers

NY Rangers är ett professionellt ishockeylag. Under 1926 började de spela i National Hockey League (NHL). Nu är de ett av de äldsta lagen i NHL och ingår i gruppen av lag som kallas "The Original Six". The Rangers har vunnit flera Stanley Cup: s senast var säsong 1993/94.

1978 skrev två svenska spelare kontrakt med the Rangers - Anders Hedberg och Ulf Nilsson. Men redan så tidigt som 1964 hade vi Ulf Sterner med i laget.

Dagens svenska spelare i the Rangers är Jesper Fast, Mika Zibanejad. Tidigare har andra svenskar varit med i the Rangers som ex. Henrik Lundqvist, Marcus Näslund, Fredrik Sjöström och Tomas Sandström mfl.

Hemmaarena: Madison Square Garden

Grundat: 1926

Färger: Blue / Red / White

Stanley Cup vinster: 1927-28, 1932-33, 1939-40, 1993-94

Köp New York Rangers biljetter här »

Källa: Wikipedia, Bilder: Wikipedia, Pixabay. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på några av de amerikanska biljettsidorna!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top