Boston Bruins biljetter

Se en match med Boston Bruins in Boston!

Boston Bruins - NHL

Boston Bruins är ett NHL-lag baserat i Boston som ligger ca 35 mil norr om New York. Laget bildades redan 1924. Boston Bruins var det första amerikanska hockeylaget som gick med i NHL. De ingår i the Atlantic Division. Boston Bruins har sin hemmaarena i TD Garden i Boston.

Vi samarbetar Ticketnetwork som är en av USAs största leverantör av evenemangsbiljetter. Tänk på att om du köper dina biljetter på en amerikansk hemsida så kan du behöva öppna upp dit kreditkort för alla internetköp hos din bank. Här berättar vi mer om köp med kort på utländska hemsidor »

Boston Bruins matcher i Boston (2021/2022)

Vi har samarbetat med Ticketnetwork i över 13 år. De är en av USAs största leverantör av konsert- och sportbiljetter.

Populära biljetter
26 nov 2021
TD Garden Boston
Köp biljett
14 dec 2021
TD Garden Boston
Köp biljett
4 jan 2022
TD Garden Boston
Köp biljett
Biljetter Boston Bruins säsong 2021-2022
Adress / Hemmaarena: TD Garden, 100 Legends Way, Boston

TD Garden arena

TD Garden är en inomhusarena i Boston. Den är hemmaarena för NHL-laget Boston Bruins och NBA-laget Boston Celtics. I folkmun kallas arenan också Boston Garden eller bara The Garden. Det tar ca 4-4.5 tim med bil mellan New York och Boston, så det går att åka häremellan. Se karta (rutt New York - Boston)

Se alla biljetter till TD Garden i Boston »

Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på några av de amerikanska biljettsidorna!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Bilder: Ticketnetwork, Freeimages. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top