New York Knicks biljetter

Se NBA basket live i New York!

Se populära New York Knicks live i New York!

New York Knicks eller som de först hette "New York Knickerbockers" är det officiella basketlaget i New York med sin hemmaarena Madison Square Garden. De spelar i den professonella basketligan NBA. NBA bildades 1946 och det gjorde Knicks också. Här ser ni basket när den är som bäst. Se New York Knicks biljetter nedan.

betala med VISA och Mastercard

Har du problem med ditt kortköp på amerikansk hemsida? Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kort för utlandsköp via din internetbank. Här berättar vi mer om köp med kort på utländska hemsidor »

NBA matcher med New York Knicks (2021/2022)

Vi har samarbetat med Ticketnetwork i över 13 år. De är en av USAs största leverantör av konsert- och sportbiljetter.

Populära biljetter
4 jan 2022
Madison Square Garden New York
Köp biljett
14 feb 2022
Madison Square Garden New York
Köp biljett
2 april 2022
Madison Square Garden New York
Köp biljett
NBA-biljetter säsong 2021-2022
Adress / Hemmaarena: Madison Square Garden, 4 Pennsylvania Plaza, New York
Madison Square Garden Tour

Madison Square Garden Tour

Guidad tur i Madison Square Garden
Madison Square Garden är nog världens mest kända arena. Nu har du möjlighet att följa med runt på en visning. Du får se scen- och spelområdet samt kika in i New York Rangers och New York Knicks omklädningsrum.

Tid: ca 1.15 tim

Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på några av de amerikanska biljettsidorna!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Bilder: CitySights NY, Pixabay. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top