New York Islanders biljetter

Se NHL-hockey i New York!

Se NHL-hockey med New York Islanders live i New York!

NHL-laget New York Islanders bytte säsongen 2015-2016 sin hemmaarena till Barclays Center i Brooklyn från tidigare Nassau Veterans Memorial Coliseum på Long Island. Men under säsongen 2018-2019 spelade de en hel del matcher åter igen på Nassau Coliseum. From 20223/2023 är det meningen att New York Islanders skall flytta till en ny arena som skall byggas i Queens, UBS Arena. Mellan 1980-1983 vann New York Islanders, Stanley Cup 4 år i rad. Passa på att se en hockeymatch under ditt New Yorkbesök. Här hittar du biljetter.

betala med VISA och Mastercard

Har du problem med ditt kortköp på amerikansk hemsida? Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kort för utlandsköp via din internetbank. Här berättar vi mer om köp med kort på utländska hemsidor »

NHL matcher med New York Islanders (2023)

Vi har samarbetat med Ticketnetwork i över 13 år. De är en av USAs största leverantör av konsert- och sportbiljetter.

Populära biljetter
16 jan 2023
UBS Arena, Elmont, NY New York
Köp biljett
8 april 2023
UBS Arena, Elmont, NY New York
Köp biljett
NHL-biljetter säsong 2022/2023
Adress / Hemmaarena: UBS Arena (Belmont Park Arena), 2400 Hempstead Turnpike, Elmont, Queens, New York
Adress / Arena: Barclays Center, 620 Atlantic Avenue Brooklyn, New York
Adress / Arena: Nassau Coliseum, 1255 Hempstead Turnpike, Uniondale, Long Island, New York

Barclays Center

Ibland spelar laget i Barclays Center. Det är en inomhusarena i Brooklyn. Hit kommer de stora stjärnorna och arenan är nu hemmaarena för Brooklyn Nets och New York Islanders. Barclays Center har nu nästan blivit det nya Madison Square Garden. Ta sig hit: Hit tar du dig enkelt med flera olika tunnelbanelinjer från Manhattan. Från Wall Street tar det ca 10 min och från Penn Station och Grand Central ca 25 min. Gå av på station: Atlantic Avenue Barclays Center Station.
Se alla biljetter till Barclays Center »

Nassau Coliseum, Long Island

Ibland kan det hända att laget spelar i Nassau Veterans Memorial Coliseum. Det är en känd inomhusarena på Long Island, ca 11 km öster om stadsdelen Queens. Här spelas både olika sportevenemang och hålls stora konserter med kända artister. Ta sig hit: Hit tar du dig med LIRR (Long Island Rail Road) från Penn Station på Manhattan. Tåget går inte hela vägen utan du kan åka till Hempstead tågstation och där ta buss vidare till arenan.
Se alla biljetter till Nassau Coliseum »

Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på några av de amerikanska biljettsidorna!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Bilder: Ticketnetwork, Freeimages. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top