Rabattkort New York

Spar pengar och tid!

Ta dig fram i New York med ett förbetalt rabattkort.

Då det finns så otroligt mycket att se och göra i New York har du möjlighet att köpa olika rabattkort som ger dig olika rabatter på inträden och rundturer. Du får rabatt på museum, sightseeing, båtturer, sevärdheter och mycket mer.

Alla sightseeingkort / rabattkort installerad du enkelt i din mobil
Köper du ett kort som gäller i ett visst antal dagar gäller det att du förbereder dig med de attraktioner ni helst vill besöka. Möjligheten att se många attraktioner på samma dag är inte fel och på så sätt spar ni en hel del pengar. Ni kan också köpa ett kort med ett visst antal attraktioner. På detta sätt behöver ni inte stressa på samma sätt. Alla rabattkorten laddas ner som en app i din telefon.

Du spar dessutom nästan upp till 50%
Rabattkortet gör att du spar en hel del pengar mot att du köper lösa biljetter. Det lönar sig alltså att köpa ett rabattkort. På en del attraktioner kan du också gå förbi kön. Titta noga vilka attraktioner som ingår i ditt pass!

Nedan hittar du olika rabattkort i New York

New York Pass

New York Pass

Rabattkort för ett visst antal dagar
Ett New York Pass passar dig som som vill köpa ett pass för ett specifikt antal dagar och försöka hinna så mycket det går. Välj bland ca 100 attraktioner. Bara du själv planerar din tid och det du hinner! Ett New York Pass köper du antingen för 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 dagar. Detta pass liknar New York Sightseeing Pass men attraktionerna skiljer sig åt!

Mer om New York Pass

New York Sightseeing Day Pass

New York Sightseeing Day Pass

Rabattkort för ett visst antal dagar
Du köper rabattkortet för de antal dagar du tycker passar dig bäst för att hinna uppleva så mycket du vill. Kortet är fyllt med över 150 olika upplevelser. Ett New York Sightseeing PAss köper du antingen för 1, 2, 3, 4, 5, 7 eller 10 dagar. Detta kort liknar New York Pass men attraktionerna skiljer sig åt!

Mer om New York Sightseeing Day Pass

New York Sightseeing Flex Pass

New York Sightseeing Flex Pass

Rabattkort för 2 - 12 sevärdheter
I detta kortet bestämmer du dig för hur många attraktioner i New York du vill se. Du behöver inte bestämma vilka i förväg! I detta pass kan du välja både Edge, One World Observatory, Top of the Rock Observatory och Central Park Zoo, flertalet bussturer på Manhattan och många fler sevärdheter

Mer om New York Sighseeing Flex Pass

Go City New York Explorer Pass

GO City New York Explorer Pass

Rabattkort för 2 - 10 sevärdheter
I detta rabattkort väljer du hur många sevärdheter du vill skall ingå i ditt pass. Räkna ut hur många sevärdheter du vill se, därefter besöker du de i lugn och ro. Du behöver inte bestämma vilka sevärdheter utan det gör du på plats i New York efter du köpt ditt kort.

Mer om Go City New York Explorer Pass

New York City Pass

New York City Pass

Rabattkort för 5 sevärdheter
Med New York CityPass kan du besöka 6 st attraktioner. Det är 2 st fasta attraktioner och du väljer till 3 st attraktioner till från en lista av 6 st. Du spar 40% på att köpa lösa biljetter. Flera av attraktionerna är kända sevärdheter i New York.

Mer om New York City Pass

New York C3 Pass

New York C3 Pass

Rabattkort för 3 sevärdheter
I ett New York C3 Pass ingår det 3 st attraktioner. Du väljer själv vilka 3 attraktioner du vill besöka från en lista av 11 attraktioner. Du sparar ca 30% mot att köpa lösa biljetter.

Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din biljett.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top