New York Yankees biljetter

Se baseball live i New York!

New York Yankees är ett av världens mest kända baseball lag!

Baseballsäsongen pågår mellan april - oktober och de mest kända är nog New York Yankees. De spelar i proffsligan Major League Baseball (MLB). Klubben grundades redan 1901 men då i Baltimore. Efter flytten till New York 1903 fick de inte namnet Yankees förrän 1913. Nedan listar vi utbudet av biljetter till the New York Yankees matcher på Yankee Stadium i Bronx.

betala med VISA och Mastercard

Har du problem med ditt kortköp på amerikansk hemsida? Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kort för utlandsköp via din internetbank. Här berättar vi mer om köp med kort på utländska hemsidor »

Baseball matcher med New York Yankees (2023)

Vi har samarbetat med Ticketnetwork i över 13 år. De är en av USAs största leverantör av konsert- och sportbiljetter.

Populära biljetter
1 april 2023
Yankee Stadium New York
Köp biljett
1 maj 2023
Yankee Stadium New York
Köp biljett
8 juni 2023
Yankee Stadium New York
Köp biljett
6 juli 2023
Yankee Stadium New York
Köp biljett
Baseball biljetter säsong 2022-2023
Adress / Hemmaarena: Yankee Stadium, East 161st St, Bronx, New York

Yankee Stadium

Yankee Stadium ligger på norra Manhattan i stadsdelen Bronx. Den är hemmaarena för både baseballaget New York Yankees och fotbollslaget New York City FC. Ta sig hit: Du tar dig enkelt till Yankee Stadium med tunnelbanan från Manhattan. Det tar ca 25 minuter från midtown Manhattan. Tunnelbanestationen heter 161st Street/Yankee Stadium, så du har stadion mittöver stationen. Med linjerna 4, B och D tar du dig från Manhattan till Yankee Stadium. Det bästa är att satsa på linje 4 som alltid stannar på 161st Street – Yankee Stadium. De andra linjerna kan ibland hoppa över att stanna där.
Se alla biljetter till Yankee Stadium »

Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på några av de amerikanska biljettsidorna!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Bilder: Ticketnetwork, Freeimages. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top