Se vad New York har att erbjuda för barnfamiljer

Barnens New York

Vad kan man göra med barn i New York?

Om du letar efter en spännande stad att utforska med hela familjen är New York det perfekta stället. Det finns så många saker att göra med barn i new york som också är roligt för de vuxna! Du kan besöka berömda sevärdheter som Frihetsgudinnan, Empire State Building och Central Park. Eller ta en tur till olika museum som American Museum of Natural History eller Guggenheim Museum..

Viktiga saker att tänka på
När man planerar en resa till New York med barnfamilj är det viktigt att tänka på några saker.

- Först och främst bör du försöka hitta ett hotell som har familjerum, så att alla kan bo bekvämt.

- Det är också bra att leta efter aktiviteter som passar hela familjen, såsom museer, teatrar och parker. Om du vill spara lite pengar kan du leta efter rabatterade biljetter till olika sevärdheter.

- Det är också viktigt att ta reda på vilken typ av transport som finns i staden, så att man kan komma runt smidigt.

- När det gäller mat bör man leta upp restauranger som erbjuder god mat till rimliga priser.

Med barn i New York

Barnvänliga parker att besöka i New York
New York är full av barnvänliga parker som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen. Central Park är en av de mest populära parkerna i staden och erbjuder allt från lekplatser, vattenparker och skulpturer till promenadstråk, cykelvägar och grönområden. Prospect Park i Brooklyn är en annan fantastisk park som har något för alla. Här finns det lekplatser, trampoliner, minigolfbanor och andra aktiviteter för barn att njuta av.

För de lite äldre barnen finns det tennisbanor, basketplaner och skateboardparker att utforska. Om du letar efter en mer lugn upplevelse kan du besöka Battery Park på Manhattan där du kan se utsikten över Hudson River samtidigt som du tar en picknick med familjen.

Museum för hela familjen
Det finns ett antal museer som erbjuder intressanta utställningar och aktiviteter för hela familjen att njuta av. The Metropolitan Museum of Art är ett populärt museum som erbjuder en mängd olika utställningar, från konst till arkeologi. För de yngre besökarna finns det interaktiva aktiviteter och lekrum där barnen kan lära sig om historia på ett roligt sätt.

The American Museum of Natural History är ett annat populärt museum som erbjuder utställningar om djur, geologi och astronomi. Barnen kan ta del av spel och experiment för att lära sig mer om vår vackra planet.

Barnvänliga resturanger
Det finns många restauranger i New York som passar hela familjen. Ett bra ställe att börja med är "Shake Shack", som serverar klassisk amerikansk mat såsom hamburgare, pommes frites och milkshakes. Om du letar efter en familjevänlig buffé kan du besöka "The Smith", där alla kan hitta något de gillar bland deras breda utbud av rätter. Oavsett vilken typ av mat du letar efter så finns det garanterat en restaurang i New York som passar hela familjen!.

Ett familjevänligt nattliv
Att hitta familjevänliga nattliv kan vara en utmaning, men det finns många alternativ för att göra kvällen rolig och minnesvärd. Om du letar efter något aktivt, kan du prova på bowling eller laser tag. Det är perfekt för hela familjen att delta i tillsammans och skapa minnen som de kommer att bära med sig länge.

Ett annat bra alternativ är att besöka en teater som visar föreställningar som passar hela familjen. Att se en föreställning tillsammans är alltid trevligt, och det ger dig chansen att prata om den senare under middagen hemma. Oavsett vad du väljer, se till att ha kul!

3 bästa Broadway föreställningarna för barn
Det finns många Broadway-föreställningar som är perfekta för barn. Tre av de bästa är Lejonkungen, Aladdin och Frozen.

- Lejonkungen är en klassisk Disney-musikal. Den berättar historien om Simba, ett ungt lejon som måste ta tillbaka sin tron från sin onde farbror Scar.

- Aladdin är en annan populär musikal baserad på Disneys animerade film med samma namn. Den handlar om Aladdins resa för att bevisa sig själv och vinna hjärtat på prinsessan Jasmine.

- Slutligen har vi Frozen, baserad på Disneys animerade film med samma namn. Den handlar om Anna och Elsas resa för att rädda Arendelle från den eviga vinterns kyliga grepp. Föreställningen innehåller allas favoritlåtar från filmen, plus nya ljudspår skrivna speciellt för teatern.

Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top