New York biljetter konserter

Gå på konsert när du är i New York!

Se världens största stjärnor i New York

Passa på att gå på konsert och se någon av alla de artister som besöker New Yorks olika arenor. Två av de populäraste arenorna för konserter och sport är Madison Square Garden på Manhattan och Barclays Center i Brooklyn. Nedan tipsar vi om några av de stjärnor som du kan se och här kan du även köpa konsertbiljetter. Vi samarbetar med TicketNetwork som är en av USAs största biljettleverantör. Många av biljetterna här är sk. eTickets där du erhåller din biljett via nedladdning.

betala med VISA och Mastercard

Har du problem med ditt kortköp på amerikansk hemsida? Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kort för utlandsköp via din internetbank. Här berättar vi mer om köp med kort på utländska hemsidor »

Elton John biljetter New York

Elton John

23-24 jul 2022

Swedish House Mafia biljetter New York

Swedish House Mafia

2-3 aug 2022

Rage Against the Machine biljetter New York

Rage Against the Machine

8-14 aug 2022

Michael Buble biljetter New York

Michael Buble

18 aug 2022

Harry Styles biljetter New York

Harry Styles

20 aug - 21 sep 2022

Billy Joel biljetter New York

Billy Joel

En gång per månad

Roger Waters biljetter New York

Roger Waters

30-31 aug 2022

Pearl Jam biljetter New York

Pearl Jam

11 sep 2022

Roxy Music biljetter New York

Roxy Music

12 sep 2022

Iron Maiden biljetter

Iron Maiden

21 okt 2022

Eric Clapton biljetter New York

Eric Clapton

18-19 sep 2022

Pet Shop Boys biljetter

Pet Shop Boys

28 sep 2022

The Killers biljetter New York

The Killers

30 sep-1 okt 2022

Andrea Bocelli biljetter New York

Andrea Bocelli

14 dec 2022

The B-52s biljetter New York

The B-52s

13-14 okt 2022

Boka hotell i New York

Sök hotell i kartan nedan: Välj datum och antal personer. Klicka ej på sökknappen - priser uppdateras automatiskt i kartan när du valt datum. Hotell presenteras i samarbete med Booking.com

Booking.com

New York konsertbiljetter

Vi har samarbetat med Ticketnetwork i över 10 år. De är en av USAs största leverantör av konsert- och sportbiljetter.

Populära biljetter
23-24 jul 2022
Madison Square Garden New York
Köp biljett
18 aug 2022
Madison Square Garden New York
Köp biljett
2-3 aug 2022
Madison Square Garden New York
Köp biljett
11 sep 2022
Madison Square Garden New York
Köp biljett
18-19 sep 2022
Madison Square Garden New York
Köp biljett
14 dec 2022
Madison Square Garden New York
Köp biljett

För Magnus blev drömmen sann!

Konsert med Bruce Springsteen i New Jersey 2009.I juni 2009 fick vi en fråga i vårt New York forum om biljetter till Bruce Springsteens konsert på Giants Stadium i New Jersey. Vi tipsade honom om att konsertbiljetter till New York finns att köpa här. Vi blev väldigt glada när vi fick veta hur häftig upplevelse Magnus hade haft på sin resa.

Så här säger han själv: "- Har du haft en dröm som du till 99% varit säker på att du inte skulle få förverkliga men plötsligt så slog den in? En av mina drömmar som jag aldrig trodde skulle bli sann var att få åka till New Jersey i USA och få se Bruce Springsteen och E-Street Band uppträda i hemstaden. När E Street Band började gå upp på scenen steg ett öronbedövande jubel och till sist kom Springsteen och hans evige vapendragare Clarence Clemmans. Kvällen till ära spelade bandet hela albumet "Born to run" i följd, magiskt! Gåshuden duggade tätt under kvällen och jag hade förverkligat en dröm!". Ni kan följa Magnus reseblogg här

Vi tackar Magnus för bilden.

Några av arenorna i New York

Madison Square Garden (Manhattan)
Detta är New Yorks mest kända arena för konserter och sport. Arenan ligger på Manhattan alldeles intill Penn station. Här har alla de stora stjärnorna uppträtt genom åren. Arenan är hemmaarena för New York Rangers och New York Knicks. Hit tar du dig enkelt till fots om du bor nära eller med tunnelbanan. Du går av på station: Penn Station - 34 street.

Barclays Center (Brooklyn)
Barclays Center är en inomhusarena i Brooklyn som öppnades 2012. Hit kommer de stora stjärnorna och arenan är nu hemmaarena för Brooklyn Nets och New York Islanders. Barclays Center har nu nästan blivit det nya Madison Square Garden. Hit tar du dig enkelt med flera olika tunnelbanelinjer från Manhattan. Från Wall Street tar det ca 10 min och från Penn Station och Grand Central ca 25 min. Ankomststation: Atlantic Avenue Barclays Center Station.

MetLife Stadium (New Jersey)
Denna utomhusarena ligger i East Rutherford, New Jersey ca 13 km utanför New York. Arenan är hemmaarena för New York Giants och New York Jets. Hit tar du dig med buss nr 351 Meadowlands Express från Port Authority på Manhattan. Ankomststation: MetLife Sports Complex.

Prudential Center (New Jersey)
Detta är en inomhusarena i Newark, New Jersey ca 20 km utanför New York. Arenan är hemmaarena för New Jersey Devils. Hit tar det ca 40 minuter med tåg (NJ Transit) från Penn Station på Manhattan. Eller från World Trade Center med tåget (PATH). Ankomststation: Newark Penn Station. Sedan promenerar du 2 kvarter till arenan.

Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på några av de amerikanska biljettsidorna!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Bilder: Ticketnetwork, Freeimages. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top