NFL biljetter

Se en NFL fotbolls-match i New York!

Upplev en NFL-match på plats i New York - här hittar du biljetter!

NFL (National Football League) är en av USA:s största sporter. NFL är proffsligan i amerikansk fotboll som följs av miljontals tittare över hela landet. Finalen är mer känd som Super Bowl och är nästan som en helgdag. Super Bowl sänds i TV en söndag i jan/feb och har blivit det mesta sedda programmet i amerikansk TV. Säsongen startar i september med slutspelet i jan/feb.

I New York finns proffslagen New York Jets och New York Giants. Båda lagen har hemmaarena: MetLife Stadium i New Jersey.

betala med VISA och Mastercard

Har du problem med ditt kortköp på amerikansk hemsida? Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kort för utlandsköp via din internetbank. Här berättar vi mer om köp med kort på utländska hemsidor »

New York Jets biljetter

New York Jets

Laget New York Jets hör egentligen hemma i New York men spelar för tillfället i NFL i New Jersey.

New York Giants biljetter

New York Giants

Ingen har väl missat laget från New York, New York Giants. De spelar professionell amerikansk fotboll i National Footboll League (NFL).

NFL matcher i New Jersey (New York)

Vi har samarbetat med Ticketnetwork i över 13 år. De är en av USAs största leverantör av konsert- och sportbiljetter.

Populära biljetter
11 dec 2022
MetLife Stadium New Jersey New York
Köp biljett
1 jan 2023
MetLife Stadium New Jersey New York
Köp biljett
NFL-biljetter säsong 2022-2023

Super Bowl - NFL finalen!

Super BowlFinalen från NFL (National Football League) kallas Super Bowl och spelas en söndag i slutet av januari eller i början av februari. Finaldagen är en stor festlighet i hela USA och sänds på TV med kända musiker och olika framträdanden. Super Bowl spelades första gången den 15 januari 1967.

Före avspark sjunger en kändis den amerikanska nationalsången. I halvlek spelas en show med en stor kändis, showen kallas "Super Bowl x half-time show". X står för årets upplaga av Super Bowl.

Hur spelas amerikansk fotboll?

Super BowlVarje lag har 11 spelare på plan samtidigt (men laget består av ca 45-55 spelare). Matchtiden är 4x15 minuter. Det laget som lägger flest poäng vinner. Ett lag har fyra försök att föra fram bollen 9,15 meter och lägga in bollen i motståndarlagets målområde (end zone). Laget kan få poäng på flera olika sätt men en touchdown ger sex poäng.

Att utmana motståndarna mentalt är avgörande och varje spelare har en specifik position i laget. Inom laget finns en "playbook" - ett antal olika spel för att föra fram bollen framåt på plan eller hur de skall stoppa motståndarlaget. Olika tecken inom laget är också en metod.

Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på några av de amerikanska biljettsidorna!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Bilder: Ticketnetwork, Freeimages. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Karta - MetLife Stadium, New Jersey
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top