Newark Liberty Transfer

Förboka din transfer till Manhattan

Vi tipsar om transfer till och från Newark Liberty flygplats

Flygplatsen Newark (EWR) ligger i New Jersey och öppnades 1928. Det är New Jerseys största flygplats ca 20 km utanför New York. Till Newark kommer du till exempel om du flyger hit med SAS, Air France, British Airways, Iceland Express mfl.

Du kan ta dig från Newark in till Manhattan på flera olika sätt. Du väljer själv ditt val. Vill du komma direkt till ditt hotell eller komma till någon av stationerna i New York. De olika färdsätten har såklart olika pris.

Här nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till Manhattan via Newark och även när det är dags för hemresa.

Tips på delad transfer!

Tips på privat transfer!

Privat transfer med GO Airlink

GO Airlink privat bil

Du kan även boka en privat transfer med bil hos GO Airlink. Du delar då inte bilen med andra. Bilen kör dig till ditt hotell. Det finns 3 typer av privata bilar att boka: Bil för upp till 3 personer, bil för upp till 6 personer och en van för upp till 11 personer.
Pris: Du betalar per bil.
Avgår: 24/7

Privat limousine transfer

Limousine transfer

Lyxa till dig och boka en privat limousine och glid in till Manhattan med stil till ditt hotell. Personlig skylt vid ankomst till flygplatsen.
Pris: Du betalar per bil.
Avgår: 24 tim om dygnet, alla dagar på året.

Övriga sätt att ta sig från och till Newark flygplats.

Air Train
Ett sätt är att hoppa på tåget (AirTrain Newark) som binder samman allt på flygplatsen och som tar dig till NJ Transits tågstation som sedan tar dig vidare in till Penn Station inne på Manhattan. När du anlänt till Penn Station tar du dig på egen hand vidare till ditt hotell.

Newark Airport Express
Buss in till Manhattan. Bussen avgår ifrån terminal A, B och C. Bussen tar dig till tre olika busshållplatser i New York. Grand Central Station, Bryant Park och Port Authority Bus Terminal.

Taxi
Du kan också ta en taxi från / till Newark.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till New York. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Ground Transportation information för att fråga om transport.

Boka delad transfer med GO Airlink New York »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning.

Go Airlink Shuttle

Shuttle in till Manhattan med Go Airlink
Titta gärna på filmen om hur det är att åka in till Manhattan med shuttle som tar dig till ditt hotell. Du åker med fler andra resenärer och kan se det som en liten turisttur innan du kommer fram till din egen destination.

Karta - Newark flygplats
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top