LaGuardia Transfer

Förboka gärna din transfer till Manhattan

Vi tipsar om transfer till och från LaGuardia flygplats

LaGuardia (LGA) är den flygplats som ligger närmast New York ca 13 km från Manhattan. Som JFK ligger den också i Queens. Det är inte så troligt att du anländer hit då detta är mest en inrikesflygplats. Men om du flyger inrikes från andra delar av USA kan du även anlända hit. Härifrån flyger man också till västindienöarna Aruba, Bahamas och Bermuda. Flygplatsen öppnade 1939 och är uppkallad efter New York borgmästare 1934-1945 Fiorello LaGuardia.

Du kan ta dig från LaGuardia in till Manhattan på flera olika sätt. Det som kan påverka valet av transportsätt är nog om du vill komma direkt till ditt hotell eller om det går bra att komma in till någon av stationerna i New York och säkert också priset.

Här nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till Manhattan och självklart också tillbaka till LaGuardia när det är dags för hemresa.

Tips på delad transfer!

Tips på privat transfer!

Övriga sätt att ta sig från och till LaGuardia flygplats.

NYC Airporter
En buss som tar dig ifrån LaGuardia in till antingen Grand Central Station, Port Authority Bus Terminal eller Penn Station. Om ert bokade hotell ligger mellan 23rd and 63rd Streets, kan du byta buss som sedan tar dig till ditt hotell. Läs mer och boka på NYC Airporter.

Taxi
Du kan också ta en taxi från / till LaGuardia.

NYC City Buss
Det går även buss till och från LaGuardia. Se mer på MTA.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till New York. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Ground Transportation information för att fråga om transport.

Boka delad transfer med GO Airlink New York »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning.

Go Airlink Shuttle

Shuttle till Manhattan med Go Airlink
Se filmen hur det går till med att åka shuttle in till Manhattan med Go Airlink. Du åker med fler andra resenärer och du blir avsläppt på ditt hotell. Ett mycket prisvärt och smidigt sätt!

Karta - LaGuardia flygplats
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top