Sightseeing i Harlem

Åk med på en tur till Harlem

Attraktioner i Harlem!

Missa inte ett besök i Harlem under din vistelse i New York. Området är känt för sin afroamerikansk kultur och är full av historia, konst och god mat. Norra delen av Central Park gränsar till Harlem och området startar runt 96:e gatan öster om Central Park men egentligen ligger området norr om 110:e gatan, där parken tar slut.

Här hittar du kända jazzklubbar, gamla kyrkor som spelar gospelmusik, god mat såkallad "soul food", baseball matcher och mycket mer.

Biljetter till olika turer i Harlem i New York presenteras i samarbete med Get Your Guide.
Gudstjänst och gospelmusik i New York

Söndagsvandring och gudstjänst i gospelkyrkan, 2 tim

Gå och lyssna på gospelmusik och ta en promenad i Harlem. I turen ingår också en gudstjänst eftersom turerna är på en Söndag. En lokal kunnig guide följer med på turen.

Gospel i Harlem på en söndag

Fyra timmars gospeltur i Harlem i New York, 4 tim

Följ med på en tur till Harlem en söndag och upplev gospelmusik och en rundtur där ni får se Apollo-teatern, Sugar Hill, Morningside Heights och Columbia University.

Harlem tur med gospel i New York

Mount Morris Harlem Gospel Tour med brunch, 4 tim

Besök Harlem under en rundvandring och upplev en gospelspelning på en söndag. I turen ingår en brunch.

HOTELL I NEW YORK!

Det finns så många hotell i New York att välja bland. Allt från enkla vandrarhem till världens lyxhotell och allt där emellan. Det som styr valet av hotell kan vara många. Kanske har du läst om ett hotell och tänkt att där skall vi bo när vi reser till New York eller kanske är det en viss stadsdel i New York du vill bo i. Det är bara att söka sig fram till det som passar er bäst.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i New York. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i New York:

Hotell nära Times Square

Hotell nära Broadway

Hotell nära Empire State Building

Hotell nära Madison Square Garden

Hotell nära Central Park

Hotell i Downtown Manhattan

Gospel i Harlem i New York

Etikettt i kyrkan under en gudstjänst i Harlem

Det rekommenderas inte att fota i kyrkan, undvik shorts och linnen och tänk på att du deltar i en andlig församling. Efter gudstjänsten blir det troligen en insamling, ta med lösa pengar.

Några kända sevärdheter i Harlem

Vad finns att se i Harlem. "Apollo Theater" där kända personer som Ray Charles, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Marvin Gaye, James Brown och Jimi Hendrix har uppträtt. Den kända klubben "Cotton Club" kan du spendera en kväll med jazz, blues och god mat. "Yankee Stadium" kan du besöka för att se en baseballmatch.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Bilder: GetYourGuide samt egna.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top