New York Musikaler

Här hittar du musikalbiljetter

Gå på musikal i New York!

New Yorks teatergata nr 1 är Broadway. Som namnet säger så är det en bred gata kantad av olika uppsättningar av musikaler och shower. Det mesta teaterutbudet hittar du i Midtown Manhattan i närheten av Times Square där Broadway korsar 7th Ave.

Det finns många olika musikaler och shower att välja mellan. Många av de har spelats i New York under flera år och säkert i flera år till. Här kan nämnas: Chicago, Wicked, The Lion King, Phantom of the Opera, The Book of Mormon och Les Miserables mfl. Musikalen Mamma Mia spelade sin sista kväll den 12 sep 2015 efter hela 14 år på Broadway i New York! Phantom of the Opera har spelat över 30 år på Broadway-scenen.

Biljetter till musikaler i New York presenteras i samarbete med GetYourGuide och Viator.
Chicago musikal

CHICAGO

Körsångerskan Roxy Hart mördar sin älskare...! Chicago innehåller som sagt mord, intriger, korruption, avundsjuka och en massa bra musik.

Lion King musikal

The Lion King

Disneys filmsucce gör nu succe på Broadway. Följ lejonet Simba på afrikas savann från liten till stor kung. En fantastisk musikupplevelse.

Wicked musikal

Wicked

Här får vi följa de två häxorna i OZ, Wicked Witch of the West Elphaba och den goda häxan Glinda tiden innan Dorothy hittade till landet OZ. Wicked har blivit utsedd till bästa musikal.

Phantom of the Opera musikal New York

Phantom of the Opera

Andrew Lloyd Webber's musikal med fantastiska låtar. En kärleks-histora i Paris operahus. Operahuset sägs vara hemsökt av ett spöke. Men vem är mannen med masken som Christine blir intresserad av?

Aladdin musikal New York

Aladdin

Aladdin är en musikal baserad på Disneys animerade film med samma namn. Berättelsen följer den välbekanta berättelsen om hur en fattig ung man upptäcker en ande i en lampa och självklart kärlek.

Moulin Rouge musikal New York

Moulin Rouge!

Se Baz Luhrmanns film bli verklighet på scen i New York. Det blir glitter, glamour och romantik och lyx.

Boka hotell i New York

Sök hotell i kartan nedan: Välj datum och antal personer. Klicka ej på sökknappen - priser uppdateras automatiskt i kartan när du valt datum. Hotell presenteras i samarbete med Booking.com

Booking.com

Populära musikaler i New York

Musikaler
1 jan 2022 - 1 jan 2023
Majestic Theatre New York
1 jan - 15 jan 2023
The Lyric Theatre New York
1 jan 2022 - 18 dec 2022
Minskoff Theatre New York
Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide och Viator. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Bilder: GetYourGuide och Viator samt egna.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top