JFK Transfer

Förboka gärna din transfer till Manhattan

Vi tipsar om transfer till och från JFK flygplats

John F Kennedy (JFK) flygplatsen ligger i Queens ca 24 km utanför New York och öppnade 1948. Den är New Yorks största internationella flygplats. Det var den 23 december 1963 som flygplatsen fick namnet John F Kennedy International Airport efter den dåvarande presidenten. Till JFK kommer du till exempel om du flyger hit med flygbolag som British Airways, Air France, Brussels Airline, Delta, Finnair och KLM mfl.

Du kan ta dig från JFK in till Manhattan på flera olika sätt. Det som kan påverka valet av transportsätt är nog om du vill komma direkt till ditt hotell eller om det går bra att komma in till någon av stationerna i New York och säkert också priset.

Här nedan får du tips om vilka olika transporter som kan ta dig in till Manhattan och självklart också tillbaka till JFK när det är dags för hemresa.

Tips på delad transfer!

Tips på privat transfer!

Privat transfer med GO Airlink

GO Airlink privat bil

Du kan även boka en privat transfer med bil hos GO Airlink. Du delar då inte bilen med andra. Bilen kör dig till ditt hotell. Det finns 3 typer av privata bilar att boka: Bil för upp till 3 personer, bil för upp till 6 personer och en van för upp till 11 personer.
Pris: Du betalar per bil.
Avgår: 24/7

Privat limousine transfer

Limousine transfer

Vill du känna dig lite lyxig och anlända till New York med stil, ja då kan du boka en privat limousine-transfer till ditt hotell. Denna bil kan ni max boka för 4 passagerare med max 5 resväskor och 1 handbagage per man.
Pris: Du betalar per bil.
Avgår: Mellan 06.00-23.00

Övriga sätt att ta sig från och till JFK flygplats.

Tunnelbanan
Du kan hoppa på tåget AirTrain JFK som tar dig både runt flygplatsen men också till tunnebanestationerna Jamaica eller Howard Beach. Beroende på vilken av tunnelbanestationerna du väljer kommer du in till Manhattans olika stationer antingen på Lower Manhattan eller Midtown Manhattan. Ifall du tar dig till Jamaica stationen kan du även ta New Yorks pendeltåg det sk. LIRR - Long Island Rail Road som tar dig vidare in till Penn Station på Manhattan.

New York City Bus
Det går även buss till och från JFK. Se mer på MTA.

Taxi
Du kan också ta en taxi från / till JFK.

NYC Airporter
Detta är en buss som tar dig ifrån JFK flygplats in till antingen Grand Central Station, Port Authority Bus Terminal eller Penn Station. Om ert bokade hotell ligger mellan 23rd and 63rd Streets, kan du byta buss som sedan tar dig gratis till ditt hotell. Läs mer och boka på NYC Airporter.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till New York. Om ni inte har bokat er transfer redan hemma så gå till Ground Transportation information för att fråga om transport.

Boka delad transfer med GO Airlink New York »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning.

Go Airlink Shuttle

Shuttle in till Manhattan med Go Airlink
Titta gärna på filmen om hur det är att åka in med shuttle till ditt hotell på Manhattan. Du åker med fler andra resenärer och du blir avsläppt på ditt hotell.

Karta - JFK flygplats
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top