The Book of Mormon

Musikal i New York

Musikalen The Book of Mormon. Se showen med "hjärta" och kanske den roligaste musikalen någonsin.

Det gör narr av organiserad religion, men de två mormonerna är riktiga människor, inte karikatyrer.

Se musikalen som har spelats sedan 2011 på Broadway. Musikalen handlar om två mormon missionärer när de försöker att dela sina skrifter med invånarna i en avlägsen by i Uganda. De allvarliga unga män utmanas av ointresse av lokalbefolkningen, som är upptagna av mer angelägna problem som aids, svält och förtryck från en krigsherre.

Mormons bok är en religiös satirmusikal med texter och musik av Trey Parker, Robert Lopez, och Matt Stone. Mest känd för att ha skapat den animerade komedin South Park, Robert Lopez har även skapat musiken till Avenue Q och Frost.

5% RABATT på biljetter i New York!

Via vår samarbete med Tiqets får I Love New Yorks läsare 5% rabatt på biljetter i New York med vår rabattkod.

Använd rabattkod: LARSST5

Gör så här: När du kommer till sidan "Boknings detaljer" gå längst ner på sidan och fyll i rabattkoden vid "Har du en rabattkod? Lägg till..." Klicka på knappen intill och rabatten räknas av ditt köp. Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Rabattkoden gäller ej för sk. kombobiljetter som redan är rabatterade men gäller på lösa redan rabatterade biljetter.

Boka Book of Mormon i New York

The Book of Mormon

Musikalbiljett

Eugene O´Neill Theatre | 1 jan 2024 - 28 juli, 2024
Musikalen är väldigt rolig och ni kommer gå ifrån showen med ett stort leende på läpparna. Föreställningen berättar historien om två unga mormonmissionärer som skickas till en liten stad i Uganda där de skall berätta om nyheten om de "Sista Heliga Dagarna". De blir chockade av de kulturella skillnaderna och inte nog med det kommer det till en by där en krigsherre hotar de lokala byborna och som styr området med järnhand.

Missionärerna försöker dela ut skrifterna bland folket i byn. Svält, fattigdom och aids hotar staden, och duon måste kämpa med sina egna övertygelser för att lyckas och göra en förändring. Musiken är underbar och ni kommer komma ihåg sångerna efter showen: Hello, Two by Two, You and Me, Turn it Off, I Am Here For You, I am Africa m.m.

Adress: 230 W 49th St, New York
Speltid: ca 2.30 tim

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5

Se film om musikalen

Musikalen The Book of Mormon i New York
Få en känsla av musikalen The Book of Mormon i New York. En rolig musikal!

Karta - Eugene O´Neill Theatre

Musikalen The Book of Mormon

The Book of Mormon nostalgi
Efter nästan sju år av utveckling öppnade showen på Broadway i mars 2011. The Book of Mormon har samlat massor av positiv kritik och har satt rekord i biljettförsäljning för Eugene O'Neill Theatre.

Priser
Showen fick nio Tony Awards under premiäråret 2011, varav en var för bästa musikal och en Grammy Award för bästa Musical Theater album.

Köp biljetter till musikalen The Book of Mormon i New York

Vi samarbetar med Tiqets för köp av musikalbiljetter i New York.
Musikalen Wicked i New York
1 jan 2024 - 28 juli, 2024
Eugene O´Neill Theatre New York
Köp biljett
Musikalbiljetter presenteras i samarbete med Tiqets. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Tiqets. Bilder: Tiqets
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top