Helikopter Transfer

Förboka gärna en lyxig transfer till Manhattan

Boka ett ovanligt sätt att transportera sig in till Manhattan! Via helikopter.

Det finns faktiskt möjlighet att åka med helikopter ifrån flygplatserna JFK, Newark och LaGuardia in till Manhattan. Det tar endast 10 minuter. Och man landar på Downtown Manhattan Heliport. Det är ett ganska dyrt alternativ men en upplevelse man inte glömmer i första taget.

Känn dig lyxig och flyg med helikopter från någon av New Yorks flygplatser (JFK, Newark, LaGuardia) och in till södra delen av Manhattan. Flygturen tar ca 10 minuter beronde på vilken flygplats du flyger ifrån. Du slipper bilköerna in till New York. Passar perfekt för dig som affärsresenär där tid är pengar och även för er som vill uppleva nått unikt eller varför inte skämma bort din käraste.

Det är inte bara den korta tiden det tar att komma in till Manhattan från flygplatsen utan du får ju också en fantastisk sightseeing från luften på vägen in mot Manhattan.

Transport via helikopter till Manhattan!

Transport via luften!

Övrigt.

Tänk på!
Du bokar en helikopter från en av flygplatserna i New York in till Manhattan. När du har landat ingår ingen transport in till ditt hotell.

VIKTIG INFORMATION!
Som vid alla flygplatser så åk INTE med folk som kommer fram till er inne i terminalen och erbjuder er transport in till New York.

Boka helikopter från New York flygplatser. »

Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll och regler gällande ovan flygplatstransfer. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida för senaste information och vad som ingår i din bokning.
Karta - Downtown Manhattan/Wall Street Heliport (Pier 6 vid the East River)
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top