Bussturer i New York

Åk med på en busstur i New York

Åk buss i början på din resa i New York!

Är det ditt första besök till New York, kan vi tipsa om att åka på en guidad busstur i början av din resa. Du spar tid och kan under turen se vilka sevärdheter som passar dig att besöka en annan dag. Du lär dig vart attraktionerna ligger och hur långt avstånd det är mellan de olika attraktionerna. En hop on/hop off busstur är bland den bästa turen där du kan hoppa av och på flera gånger.

5% RABATT på biljetter i New York!

Via vår samarbete med Tiqets får I Love New Yorks läsare 5% rabatt på biljetter i New York med vår rabattkod.

Använd rabattkod: LARSST5

Gör så här: När du kommer till sidan "Boknings detaljer" gå längst ner på sidan och fyll i rabattkoden vid "Har du en rabattkod? Lägg till..." Klicka på knappen intill och rabatten räknas av ditt köp. Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Rabattkoden gäller ej för sk. kombobiljetter som redan är rabatterade men gäller på lösa redan rabatterade biljetter.

Det är lätt att se Manhattan lite från ovan via ett busstak. Under den varma perioden av året är det riktigt härligt att sitta på ett öppet tak på bussen och titta ut över Manhattans sevärdheter. En kvällstur på en buss är också riktigt mysigt, inget slår Times Square på kvällen! Eller vad sägs om en tur till stadsdelarna Queens, Bronx och flera andra.

Biljetter till musikaler i New York presenteras i samarbete med GetYourGuide och Tiqets.
Buss och båttur i New York

Buss och Båttur på Manhattan, 6 tim

Guidad buss- och vandringstur med Staten Island Ferry. 6-timmars guidad tur i Manhattan. Bra bilder över Manhattan skyline!

Busstur på kvällen på Manhattan

Guidad busstur på kvällen, 4,5 tim

Följ med på en spännande kvällstur med guide genom nattens New York. Ni åker i lyxiga turistbussar. Ni åker förbi Brooklyn Bridge, Grand Central Station och många fler kända attraktioner i New York. Ni kan också lägga till en biljett till Top of The Rock Observatory för att titta ut över nattens Manhattan. Turen innehåller 15 minuters tur på High Line Park.

Kombobiljett med buss och färja i New York

Empire State, Frihetsgudinnan och Big Bus Tour Combo, 1 dag

På denna tur ingår 2 olika hop-on-hop-off-rutter, inräde till Empire State Building och färjebiljett till Frihetsgudinnan och Ellis Island. En stor kombibiljett där ni kan se mycket av kända sevärdheter i New York. Du måste byta ut din kupong mot en anställd på Big Bus innan turen börjar.

Bussrundtur till Bronx, Brooklyn och Queens i New York

Bussrundtur i Bronx, Brooklyn och Queens: Kontraster och färger, 6 tim

Du möter din guide och går på bussen. Ni startar er resa till Harlem med ett första stopp vid "Apollo Theater Walk of Fame". Bussresan fortsätter därefter till Bronx, Brooklyn och Queens. Under bussturen kommer ni stanna vid Flushing Meadows Corona Park, stadsdelen Dumbo och Brooklyn Bridge Park.

Manhatta TV och filmbusstur i New York

Manhattan TV- och filmbusstur med skådespelarguide, ca 3 tim

Följ med på en busstur med din skådespelarguide runt Manhattan till olika inspelningsplatser där det har spelats in filmer i New York. För den filmintresserade!

Busstur och cykeltur på Manhattan New York

Cykeltur och Big Bus Uptown Loop Tour, 1 dag

Spendera en dag med att cykla genom Manhattan och åk på en busstur på den blå rutten. Guidning på bussen genom förinspelade kommentarer.

HOTELL I NEW YORK!

Det finns så många hotell i New York att välja bland. Allt från enkla vandrarhem till världens lyxhotell och allt där emellan. Det som styr valet av hotell kan vara många. Kanske har du läst om ett hotell och tänkt att där skall vi bo när vi reser till New York eller kanske är det en viss stadsdel i New York du vill bo i. Det är bara att söka sig fram till det som passar er bäst.

Vi samarbetar med Hotels.com där du enkelt bokar ditt hotell i New York. Du har också gratis avbokning på utvalda hotell.

Populära områden i New York:

Hotell nära Times Square

Hotell nära Broadway

Hotell nära Empire State Building

Hotell nära Madison Square Garden

Hotell nära Central Park

Hotell i Downtown Manhattan

Om att åka på guidade bussturer i New York

Big Bus bussturer i New York?

Den röda rutten (centrum) tar två timmar om du vill se alla kända attraktioner i New York. Bussen stannar vid 17 hållplatser, bla High Line, Battery Park, Empire State Building, Times Square, Greenwich Village etc. Den blå turer (uptown) tar också 2 timmar och stannar vid 10 hållplatser, bla Grand Central Terminal, Times Square, Central Park, Columbus Circle mfl.

Bussens fördelar med att se sevärdheter i New York

Du kan åka buss även fast du har varit i New York tidigare men bäst tycker vi är om du åker till New York för första gången. När du åker med bussen ser du vilka sevärdheter du åker förbi och lär dig hur långt bort en sevärdhet ligger och om ni vill gå tillbaka till attraktioner en annan dag under ert besök. Att vara turist i New York på en buss är också bra om ni är flera personer i ert sällskap med olika förutsättningar för att ta sig fram i New York. Vissa kanske inte kan gå långt och vill gärna se så mycket som möjligt under sitt besök. Under julen i New York kör även flertalet bussturer i stan för att visa er den sprakande julbelysningen i staden.

Biljetter presenteras i samarbete med GetYourGuide. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Bilder: GetYourGuide samt egna.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top