Wicked

Musikal i New York

Musikalen Wicked. Följ med till en fantasivärld med häxeri, svartkonst och trolldom.

Tycker ni om historien om Trollkarlen från Oz, se gärna Wicked som är en parallell historia till sagan om den goda och onda häxan och hur de blev som de blev. Möt även en annorlunda Trollkarl och häxornas kamp mot Trollkarlen.

Musikalen är baserad på boken Wicked av Gregory Maguire : The Life and Times of the Wicked Witch of the West. Bra om du känner till handlingen i Trollkarlen från Oz då detta är handlingen innan de blev häxor.... Bra medryckande musik som: Defying Gravity, No Good Deed, For Good, One short day & Wonderful m.m

5% RABATT på biljetter i New York!

Via vår samarbete med Tiqets får I Love New Yorks läsare 5% rabatt på biljetter i New York med vår rabattkod.

Använd rabattkod: LARSST5

Gör så här: När du kommer till sidan "Boknings detaljer" gå längst ner på sidan och fyll i rabattkoden vid "Har du en rabattkod? Lägg till..." Klicka på knappen intill och rabatten räknas av ditt köp. Rabattkoden gäller endast hos Tiqets. Rabattkoden gäller ej för sk. kombobiljetter som redan är rabatterade men gäller på lösa redan rabatterade biljetter.

Boka Wicked i New York

Wicked

Musikalbiljett

Gershwin Theatre | 1 jan 2024 - 3 aug, 2024
Se musikalen som med över sina 10 år på Broadway har gått om musikalen Rent. För er som vill se något spännande se Wicked. Följ med till en fantasivärld med häxeri, svartkonst och trolldom. Fantastiska dräkter och du bjuds på en förtrollad upplevelse med inslag av humor och glädje och sorg. Musiken är medryckande ifall du inte har hört den tidigare.

Möt de två häxorna, den onda, The Wicked Witch of the West och den goda, Glinda, The Good. Musikalen följer den onda häxan genom livet, när hon träffar den bortskämda rika flickan Glinda och hur de från början är ovänner men en annorlunda vänskap växer så småningom fram mellan de. Möt även Trollkarlen från Oz & hjärtekrossaren Fiyero. De två kämpar mot Trollkarlens regering. Det blir vänskap, tillit och kärlek i landet Oz. Musikalen handlar om varför personerna i Oz blev som de blev. Tycker ni om "Trollkarlen från Oz" tycker ni om Wicked.

Adress: 222 W 51st St, New York
Speltid: ca 2.45 tim

5% RABATT MED RABATTKOD: LARSST5

Se film om musikalen

Musikalen Wicked i New York
Få en känsla av musikalen Wicked i New York. En fantastiskt bra musikal!

Karta - Gershwin Theatre

Musikalen Wicked

The Wicked nostalgi
Wicked är skriven av Stephen Schwartz och hade premiär 2003 i San Francisco. Musikalen är baserad på boken Wicked av Gregory Maguire : The Life and Times of the Wicked Witch of the West från 1995. Musikalen är en parallell till Trollkarlen från Oz.

Wicked startade även att spelas i London år 2006.

Priser
Musikalen har vunnit en Grammy för bästa musikalalbum 2003 och tre Tony Awards för: scenografi, kostym, och bästa skådespelerska i musikal.

Köp biljetter till musikalen Wicked i New York

Vi samarbetar med Tiqets för köp av musikalbiljetter i New York.
Musikalen Wicked i New York
1 jan 2024 - 3 aug, 2024
Gershwin Theatre New York
Köp biljett
Musikalbiljetter presenteras i samarbete med Tiqets. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning. Vid frågor om din bokning kontakta Tiqets. Bilder: Tiqets
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top