New Jersey Devils biljetter

Se NHL-hockey i New York!

Se New York Rangers rivaler New Jersey Devils live i New York!

NHL-laget New Jersey Devils hemmaarena är Prudential Center i New Jersey. Deras officiella färger är röd, vit och svart. 1982 fick de sitt namn New Jersey Devils efter ett namnbyte som röstades fram av över 10.000 tidningsläsare. Man kan nog säga att New Jersey Devils största rival är New York Rangers som huserar på andra sidan Hudsonfloden. Här hittar du biljetter.

betala med VISA och Mastercard

Har du problem med ditt kortköp på amerikansk hemsida? Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kort för utlandsköp via din internetbank. Här berättar vi mer om köp med kort på utländska hemsidor »

NHL matcher med New Jersey Devils (2023)

Vi har samarbetat med Ticketnetwork i över 13 år. De är en av USAs största leverantör av konsert- och sportbiljetter.

Populära biljetter
9 nov 2023
Prudential Center New Jersey
Köp biljett
7 mars 2023
Prudential Center New Jersey
Köp biljett
11 april 2023
Prudential Center New Jersey
Köp biljett
NHL-biljetter säsong 2022-2023
Adress / Hemmaarena: Prudential Center, 25 Lafayette St, Newark, NJ

Prudential Center

Prudential Center är en inomhusarena i Newark, New Jersey. Den är hemmaarena för New Jersey Devils. Hit kommer också stora stjärnor för konserter. Ta sig hit: Prudential Center ligger två kvarter från Newark Penn Station i New Jersey. Från Manhattan tar du enklast tåget NJ TRANSIT från Penn Station på Manhattan till Newark Penn Station. Sedan går du resten av biten till arenan.
Se alla biljetter till Prudential Center »

Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på några av de amerikanska biljettsidorna!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Bilder: Ticketnetwork, Freeimages. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top