NHL biljetter

Se en NHL-match i New York!

Upplev en NHL-match på plats i New York - här hittar du biljetter!

Att åka till New York för att titta på NHL-hockey är mycket populärt. Biljetter till populära matcher brukar ta slut snabbt. Vi har under mer än 13 år samarbetat med Ticketnetwork som är en av USAs största leverantör av evenemangsbiljetter. I New York är det några lag som lockar publiken. Dessa är ju förstås New York Rangers där Henrik Lundqvist spelade som målvakt i många år, New York Islanders och New Jersey Devils. NHL (National Hockey League) är USAs högsta liga inom hockey.

Turneringen delas in i Eastern Conference och Western Conference. I varje "Conference" finns 2 divisioner med sina specifka lag. Lagen möts på olika platser över hela USA. Och alla strävar de efter vinsten av Stanley Cup. Så en hel del spännande lag kommer ofta på besök i New York för att spela match i bland annat Madison Square Garden. Nedan tipsar vi om en del av alla NHL-biljetter.

betala med VISA och Mastercard

Har du problem med ditt kortköp på amerikansk hemsida? Tänk på att du kanske behöver öppna upp ditt kort för utlandsköp via din internetbank. Här berättar vi mer om köp med kort på utländska hemsidor »

New York Rangers biljetter

New York Rangers

Se en NHL match i New York. Alltid lika spännande. I många år spelade Henrik Lundqvist målvakt i laget.

New York Islanders biljetter

New York Islanders

Även att se en match med New York Islanders i New York är också trevligt! Robin Lehner från Göteborg spelade i laget i flera år.

New Jersey Devils biljetter

New Jersey Devils

New Jersey Devils är hårda motståndare till de flesta NHL-lagen och en stor rival till NY Rangers.

NHL matcher i New York (2023)

Vi har samarbetat med Ticketnetwork i över 13 år. De är en av USAs största leverantör av konsert- och sportbiljetter.

Populära biljetter
6 feb 2023
Madison Square Garden New York
Köp biljett
2 mars 2023
Madison Square Garden New York
Köp biljett
13 april 2023
Madison Square Garden New Jersey
Köp biljett
NHL-biljetter säsong 2022-2023

Populära städer att se på NHL-hockey

Stanley Cup - NHL finalen!

Stanley CupSlutspelet i NHL (National Hockey League) brukar också kallas för Stanley Cup-slutspelet. Namnet härrör sig till den pokal som det vinnande laget får - Stanley Cup. Det är som namnet säger en skål som under alla år förvandlats till en jätte stor pokal då den byggts på mer och mer. Pokalen är uppkallad efter mannen som donerade skålen - Lord Stanley. Han började intressera sig av hockey när hans son började spela. Så 1892 donerade han skålen som ett pris att delas ut till vinnande amatörlag i Kanada, men 1908 gick den istället över som pris till vinnande proffslag i Kanada. 1926 kan man säga att Stanley Cup blev slutspelet för just NHL-lag. Och än idag hänger alltså pokalen med och ges till det vinnande laget i NHL-finalen.

Laget som vinner slutspelen får behålla pokalen till nästa säsongs slutspel då den lämnas över till nästa vinnande lag. Det vinnande laget får också sitt namn och sina spelare inristade på en plakett som fästs på pokalens fot...det är detta som gör att Stanley Cup pokalen växer hela tiden ju fler lag som vinner.

Stanley Cup spelas: April - Juni

Secure payment med kreditkort

Att köpa biljetter med kort på utländska hemsidor!

Vi i Sverige är vana vid att köpa med våra kort över nätet både i Sverige och i utlandet. När man betalar med kort går köpet via en säker anslutning. Här finns det olika system idag. Det vanligaste är "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode". Alla utländska hemsidor har inte just detta säkerhetssystem utan andra.

Om du får problem att använda ditt kort vid köp på några av de amerikanska biljettsidorna!
För att kunna handla med kort på utländska hemsidor som inte är anslutna till just "verified by VISA" och "MasterCard SecureCode" utan där betalningen går via annan säker anslutning kan man behöva öppna upp sitt kort för utländska internetköp via sin bank. Vi har själva upplevt detta och fick då gå in på vår internetbank och aktivera köp. Om ni har Nordea så loggar ni in på Internetbanken och går till sidan Kort / Öppna och Stänga kort och klicka på knappen - Ändra. Där ändrar ni under rubriken - Kortköp på Internet - till välj - Alla internetköp, 60 min - och klicka på knappen - Spara. Ert kort är nu aktivt i 60 min att handla på alla hemsidor på nätet.

Så här ser det ut i internetbanken hos Nordea (bild nedan), logga in på er bank för att ändra om ni har problem att få igenom era köp på utländska hemsidor.

Säker internetbetalning

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Nordea »

Läs om Verified by Visa / MasterCard SecureCode hos Swedbank »

Bilder: Ticketnetwork, Freeimages. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Var alltid noga med att läsa på resp. hemsida vad som ingår i din bokning.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top