NHL-resor

Se NHL-hockey i New York.

Åk på NHL-Hockeyresa till New York!

Tillsammans med Supreme Travel erbjuder vi paketresor till New York. Nedan hittar du kombinerade hockeyresor med många godsaker inkluderat i priset. På hockeyresorna får du uppleva matcher i Madison Square Garden med bl a NHL-lag som New York Rangers, Washington Capitals, New York Islanders, New Jersey Devils och Boston Bruins mfl. I resorna ingår ex flyg, hotell, transfer och matchbiljetter beroende på paketresa.

Så upplev NHL-hockeyn på plats i den fantastiska staden New York. Grundspelet i NHL pågår vanligtvis i perioden oktober – april och slutspelet i NHL (Stanley Cup) pågår under mitten av april - juni där avslutande final sker i juni.

NHL-resa till New York februari 2019

29 okt - 3 nov 2021 - Höstlov 2021


Resan inkluderar 2 NHL-matcher

I denna resa är det stort fokus på NHL-matcher då det ingår 2 matcher i paketresan. Förutom matcherna ingår även en stadsrundtur på Manhattan med svensktalande guide där du får se flera av New Yorks sevärdheter.

NHL-matcher på resan: Information om vilka 2 matcher som ingår presenteras i juni 2021 på Supreme Travels Hemsida

I resan ingår:
Flyg: Direktflyg t/r Arlanda/Köpenhamn - New York (Newark)
Hotell: Hotel SpringHill Suites Times Square (5 nätter)
Avbokningsvillkor: Vid avbokning senast 40 dagar innan avresa debiteras endast 500 kr avbokningsavgift.
Övrigt: Transfer flygplats - hotell, 2 st NHL-matcher, tre utflykter som du själv väljer + 72 timmars Hop-on-hop off pass med stadens sightseeingbussar, stadsrundtur Stadsrundtur med svensktalande guide samt rundtur i Madison Square Garden.

Supreme Travel

Om Supreme Travel

Supreme Travel är specialist på paketresor till USA, Kanada och Island samt Kryssningar i Karibien och har mer än 20 års erfarenhet av resor till dessa destinationer. De erbjuder dig prisvärda gruppresor till utvalda destinationer och skräddarsydda lösningar för dig som inte vill resa i grupp. Populära paketresor är sportresor till olika städer i USA där det ingår matchbiljetter till NHL, NBA och NFL. New York är alltid en populär destination så året om erbjuds en veckoresa till New York där det ingår flygresa, hotell, transfer, sightseeing, fria inträden till sevärdheter/attraktioner samt biljett till musikal eller sport (vid säsong).

Se alla resor som Supreme Travel erbjuder »

Bilder och information: Supreme Travel. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Bokning sker hos Supreme Travel vi bokningslänkarna ovan. Var alltid noga med att läsa vad som ingår i respektiva resa på deras hemsida.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top