Paketresa till New York

1 vecka. Avgår året om.

En välfylld veckoresa till New York!

Tillsammans med Supreme Travel presenterar vi denna veckoresa till New York. Detta är en prisvärd och välfylld paketresa. Det ingår flyg och transfer till ditt hotell. Hotellet ni bor på ligger centralt på Manhattan med gångavstånd till mycket. I denna resa ingår det även en Broadwaymusikal eller om du vill byta ut denna biljett till någon sportbiljett istället (beroende på vilken säsong ni åker på), 72 timmar med Hop-on/Hop-off buss samt hela 7 fria inträden till olika sevärdheter eller sightseeing.

Flygbiljett till New York

Flygbiljett t/r

Flyg till New York från Arlanda, Göteborg eller Köpenhamn ingår. Anslutning kan ordnas från de flesta inrikesorter i Sverige.

Transfer till hotell

Transfer t/r flygplats

Från flygplatsen får ni transfer t/r till ert hotell på Manhattan.

Hotell i New York

Hotell

I resan ingår det boende på centralt hotell på Manhattan (6 nätter).

Musikalbiljett ingår - går att byta till sportevenemang.

Att se en musikal när man är i New York är en speciell upplevelse. I denna resa ingår det en Broadwaymusikal under någon av era kvällar. Du kan själv välja vilken kväll du vill gå på musikal. Du väljer vilken musikal du vill se utifrån en lista av aktuella föreställninar. Några populära musikaler är Phantom of the Opera, Lion King, Jersey Boys, Chicago och Aladdin mfl. Är du hellre intresserad av sport kan du under säsong byta ut din musikalbiljett till något sportevenemang istället som ex NHL-hockey i Madison Square Garden.

Phantom of the Opera

Phantom of the Opera

En av långkörarna på Broadway. En kärlekshistoria med många kända låtar av Andrew Lloyd Webber.

Lion King

Lion King

Disneys film har nu gjort succé på Broadway under många år. Titellåten skrevs ju av Elton John och Tim Rise.

NHL-hockey

NHL-Hockey

Om det är säsong går det bra att byta din musikalbiljett till en NHL-biljett istället.

Hop-on/Hop-off buss + 7 upplevelser / sevärdheter ingår.

Att upptäcka Manhattan ombord en buss är ett bra sätt att få en bild över var de stora sevärdheterna ligger. I resan ingår det 72 timmar med en sk. Hop-on/Hop-off buss där du kan hoppa på och av så mycket du vill längst de olika rutterna. Bussen är också ett bra sätt att ta sig emellan sevärdheter som du vill besöka då hållplatser ofta är placerade vid de mest kända sevärdheterna. Förutom denna bussbiljett får du också 7 st fria inträden till valfria sevärdheter och sightseeing. Du väljer dessa 7 biljetter utifrån en lista av ca 50 attraktioner. Så du behöver inte bestämma vilka förrän du är på plats i New York.

Hop-on / Hop-off buss ingår i resan

Hop-on/Hop-off buss (72 tim)

Det ingår en biljett som gäller för resor med Hop-on/Hop-off buss under 72 timmar.

Top of the Rock

Top of the Rock

Du kan välja utsiktsplatsen Top of the Rock som ingår som en av 7 utflykter/attraktioner i denna resa.

Frihetsgudinnan

Frihetsgudinnan

Färjan ut till Frihetsgudinnan och ön Ellis Island ingår också som valbar utflykt/attraktion i denna resa.

I resan ingår:

  • Flygresa till New York t/r

  • Flygskatter

  • Bagage 1 incheckad väska + 1 handbagage per person

  • Transfer flygplats - hotell t/r

  • 72 timmars Hop on Hop off buss

  • 7 utflykter och attraktioner som du väljer utifrån en lista på ca 50 st attraktioner.

  • Broadwaymusikal av eget val (går att byta mot NHL/NBA vid säsong). Om du önskar se musikalen Hamilton kan detta lösas mot ett pristillägg.

  • 6 nätter på centralt beläget hotell på Manhattan.

Denna veckoresa till New York kan bokas året om. All bokning sker via vår partner Supreme Travels hemsida. Har du frågor om resan, vänd dig till Supreme Travel.

Supreme Travel

Om Supreme Travel

Supreme Travel är specialist på paketresor till USA, Kanada och Island samt Kryssningar i Karibien och har mer än 20 års erfarenhet av resor till dessa destinationer. De erbjuder dig prisvärda gruppresor till utvalda destinationer och skräddarsydda lösningar för dig som inte vill resa i grupp. Populära paketresor är sportresor till olika städer i USA där det ingår matchbiljetter till NHL, NBA och NFL. New York är alltid en populär destination så året om erbjuds en veckoresa till New York där det ingår flygresa, hotell, transfer, sightseeing, fria inträden till sevärdheter/attraktioner samt biljett till musikal eller sport (vid säsong).

Se alla resor som Supreme Travel erbjuder »

Bilder och information: Supreme Travel. Vi reserverar oss för ev. ändringar av innehåll. Bokning sker hos Supreme Travel vi bokningslänkarna ovan. Var alltid noga med att läsa vad som ingår i respektiva resa på deras hemsida.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top